zon21jan17:45Alpha-Experience17:45(GMT+01:00) Connect078, Walraven van Hallstraat 2, 3333 BZ, ZwijndrechtEvent Type :Cursus

Event Details

Missie Zwijndrecht organiseert een Alpha-Experience op zondag 21 januari in Connect 078, Walraven van Hallstraat 2 in Zwijndrecht. Van harte welkom van 17.45 tot 20.00 uur om mee te doen en iemand mee te brengen.

Tijdens deze Experience maak je kennis met de Alpha-cursus en beleef je in het kort hoe een Alpha-avond verloopt.

Eind januari gaan er in Zwijndrecht op diverse locaties Alpha-cursussen van start, zowel overdag als ‘s avonds. Alpha is er voor iedereen, 375.000 mensen in Nederland deden al mee en spraken op een laagdrempelige manier samen over God en geloof. De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten en een weekend. Elke Alpha begint met elkaar ontmoeten tijdens een maaltijd, daarna kijken we naar een korte film en inleiding. Hierna spreken we door in kleine groepjes over het onderwerp. De thema’s zijn: is er meer, wie is Jezus, hoe kun je geloven, bidden, wie is de Heilige Geest en nog veel meer.

Voor de Alpha-Experience nodigen we jullie allemaal uit, christenen, zoekers en alle mensen die je graag zou willen uitnodigen om mee te gaan. Het is een unieke kans om je buren, vrienden of familie mee te nemen. De Experience is compleet met maaltijd, inleiding en bespreking.

Jullie maken kennis met het Alpha-team en andere eventuele deelnemers. Alle vragen die er zijn over Alpha kunnen dan gesteld worden. Na afloop van de Alpha-Experience is het waarschijnlijk makkelijker om te besluiten (samen) mee te doen met de gehele cursus.

Meld je aan voor de Alpha-Experience via de website: missiezwijndrecht.nl/alpha of via contactpersoon Ria van Beusekom tel. nummer: 06 36091226

Wil je meedoen, meebidden, helpen of meer informatie? Bel, mail, spreek ons aan!